Courgetti met paddenstoelen en zalm
Bereidingsduur: 30 minuten | 2 personen
Maaltijd
- Diner
Voor wie
- Vis
Ingrediënten
- 1 ui
-
Keltisch zout
- Olijfolie
- Kokosolie
- 1 citroen
- Bieslook
Nodig
- Spirelli
Bereidingswijze
- Snijd de knoflook en ui fijn
- Snijd de champignons in grove stukken
- Doe wat kokosolie in een hapjespan en fruit de ui aan. Voeg vervolgens de knoflook en paddenstoelen toe en bak het op middenhoog vuur.
- Maak linten van de courgettes en snijd de zalm in stukjes
- Als de paddenstoelen zacht en geslonken zijn voeg je de kokosyoghurt toe
- Roer het geheel om en voeg peper en zout naar smaak toe
- Doe wat kokosolie in een andere pan en bak de courgetti ongeveer 5 minuten
- Voeg ondertussen de zalm aan de saus toe
- Schep de courgetti en saus op het bord en besprenkel met wat citroensap, olijfolie en garneer met fijngesneden bieslook
TIP!: vervang ter afwisseling de zalm voor garnalen!
Eetsmakelijk!