Regenboogsalade met bieten en tonijn
Menu gang: Lunch, Diner Tags: vis
Eet alle kleuren van de regenboog om zo aan alle vitamine en mineralen te komen. Met deze salade gaat dat zeker lukken!
Bereidingsduur: 10 minuten | 1 persoon
Maaltijd
- Lunch
- Diner
Voor wie
- Vis
Ingrediënten
- 250 gram gekookte bieten
- 1 grote wortel
- 1 lente ui
- 1 avocado
- Komkommer
- Halve appel
- 2 eieren
- (Half) blikje tonijn
- Zout en peper
- Dressing: balsamico azijn of zelfgemaakte mayo
Bereidingswijze
- Kook 2 eieren
- Snijd alle groente en fruit
- Voeg alle groente en fruit bij elkaar in een diep bord
- Snijd de eieren en voeg toe
- Voeg de tonijn toe
- Voeg de dressing naar keuze toe
- Voeg zout en peper naar smaak toe
- Smullen maar!
Een salade bomvol gezonde vetten, eiwitten en de juiste complexe koolhydraten.
TIP! Neem deze lunch mee naar werk in plaats van een boterham. Snijd alle groente en fruit van tevoren, kook de eieren en neem deze mee in een bakje. Voeg de dressing toe net voordat je gaat lunchen.